FAQ

Gælder aldersgrænsen på 15 år også ifølge med voksne? - Ja. Vi laver aldrig undtagelser. Det sker for at sikre det bedst mulige show for både publikum og komiker. Medbring altid ID – vi afviser, hvis vi bedømmer at personer er for unge. - Det gælder også når man kommer sammen med forældre eller andre voksne.

Kan man få rabat, når vi er et større selskab? - Nej, vi tilbyder ikke rabat.

Vi kommer flere mennesker – kan vi reservere bord? - Hele gulvet på Comedy ZOO er unummererede pladser og efter ”først-til-mølle” princippet. Der er siddeplads til alle og man sider ved små cafeborde. Vi anbefaler at man kommer i god tid og vores personale er behjælpelige på aftenen med at finde samlede pladser til jer. - Nej, det er ikke nødvendigt. Hvis I er 6 eller flere der har købt billetter samlet sørger vi for at i kan sidde sammen, bare i kommer i god tid, og absolut senest 15 minutter inden forestillingen starter. - Hvis I kommer fra Dinner & Show, så er der automatisk reserveret bord til jeres selskab.

Kan vi samlet betale en regning i baren? - Man kan købe drinksbilletter eller I kan lave en aftale om en samlet regning med personalet den pågældende aften.

Vi kommer en større gruppe til Open Mike – kan vi reservere/købe billetter på forhånd? - Nej, vi tilbyder KUN dørsalg ved vores Open Mike arrangementer og man kan ikke reservere på forhånd. Vi anbefaler, at I møder op i god tid (kl. 19). Mandage er normalt mindre besøgte end onsdage.

Kan i sige hvem der er på til Open Mike? - Nej – line-up'et kendes ikke før på dagen og offentliggøres ikke. Det kan være alt lige fra forholdsvis nye til de gode gamle der øver materiale til deres næste one-man-show. En lykkepose af Comedy ☺

Vi holder polterabend, kan komikeren sige noget sjovt/grille brud/brudgom? - Nej - desværre tager vi ikke imod forespørgsler. Vi lader det altid være op til komikerne selv hvad de taler om. Hvis situationen opstår naturligt på aftenen, er det muligt at de tager det op – men så vil det være spontant.

Kan jeg få refunderet mine billetter? - Der er desværre ikke returret på vores billetter. Hvis billetterne er til en forestilling rimelig tid ude i fremtiden (så vi har mulighed for at sælge dem igen) så tilbyder vi at ombytte dem til en anden forestilling. Send mail med info til Ditte Vilsgaard: dv@fbi.dk

Jeg blev forhindret i at møde op – kan jeg få mine penge retur? - Nej, desværre.

Programændringer - I har ændret i programmet så den komiker jeg ville se ikke kommer, må jeg få mine penge retur? Nej, vi forbeholder os retten til programændringer. Billetter til Comedy ZOO er til en klub-aften med to til fire komikere, og ikke til den enkelte komiker som sådan. Vi garanterer kvalitets comedy hver gang, uanset hvem der står på scenen.

Hvordan indløser jeg mit gavekort? - Gavekort fra Gavekortet.dk indløses ved at ringe til FBI mindst 4 dage i forvejen og reservere billetter. Gavekortet medbringes til Comedy ZOO på dagen og eventuel difference betales eller udbetales i døren. Ankomst senest 15 min før showstart. Vi skal bruge:

  • Navn
  • Antal personer
  • Beløb på gavekortet
  • Gavekort kode (starter med LGK eller er 10 cifre som står nederst i venstre hjørne på gavekortet)

- Gavekort fra billetlugen skal indløses via billetlugen.dk (kendetegn er et billede fra Comedy ZOO med alle komikere på)

  • Du skal bruge en PIN-kode, som du har fået da du modtog gavekortet. Hvis du ikke har din PIN eller har problemer med gavekortet, skal du rette henvendelse til billetlugen på 7026-3267.

Hvad koster billetterne? - Open Mike mandag = 65 kr. - Open Mike onsdag = 85 kr. - Klubaften = ca. 120-160 kr. (afhængigt af dag og line-up)

Hvornår åbner dørene? - Dørene (og baren) åbner en time før showstart ved shows kl. 19 og 20 - Ved showstart kl. 22:15, åbner dørene kl. 21:45.

Skal jeg lægge min jakke og taske i garderoben? - Ja, vores garderobe er obligatorisk, men gratis. Jakker og tasker der ikke kan være i skødet hele aftenen skal afleveres i garderoben. Brandtilsynet tillader ikke ”løse effekter” i lokalet, og vi efterlever brandtilsynets krav.

Glemte sager! - Skriv en mail til Comedy ZOO bestyrer , Ditte Vilsgaard: dv@fbi.dk, med beskrivelse og dato hvor genstanden er glemt, så undersøger vi og giver besked hurtigst muligt.